Ο ώριμος τυρί καπνίζεται για 24 ώρες σε ξύλο βελανιδιάς, αποκτώντας έτσι το ιδιαίτερο άρωμά του.
Για αρκετούς μήνες ωριμάζει για να αποκτήσει τη δική του γεύση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρακολουθείται συνεχώς από διατροφολόγους και πλένεται πολλές φορές (ακόμα και με το χέρι), προτού συνεχίσει να ωριμάζει. Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε το τυρί και επιλέξαμε το τυρί που έχει ωριμάσει για 3 μήνες.
Η διάρκεια ζωής του μετά την άφιξή του σε εσάς είναι περίπου 2 εβδομάδες.
Ο ώριμος τυρί καπνίζεται για 24 ώρες σε ξύλο βελανιδιάς, αποκτώντας έτσι το ιδιαίτερο άρωμά του. Είναι καλυμμένος με ένα στρώμα κεριού για να διατηρήσει το άρωμα και τη γεύση του.
Στο ψυγείο, το τυρί διατηρείται για περίπου 4 εβδομάδες.
Συνιστούμε να αποθηκεύεται σε αναπνεύσιμο περιβάλλον στο ψυγείο, παρακαλώ μην το τυλίγετε σε μεμβράνη, αλλά καλύτερα σε ένα βαμβακερό πανί.
Εποχιακή προσφορά πριν από το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, παρακαλώ παραγγείλετε εκ των προτέρων.